Skip to main content

WORKSHOPS & DEMOS

Handlettering workshops

For more information about my workshops contact me via info@boldstatements.nl or follow @boldstatements.nl on Facebook and Instagram to stay up to date!

Handlettering maakt van iets simpels als schrijven kunst. Met de tips en trucs uit mijn workshops, wat geduld en een beetje oefenen kan iedereen het leren. 

In elke workshop probeer ik de deelnemers iets nieuws te leren op gebied van typografie, materiaal en techniek. Tekenvaardigheid, ervaring met kalligrafie of zelfs een mooi handschrift zijn niet vereist. Een leuke middag of avond en een mooi resultaat zijn in ieder geval gegarandeerd. Na afloop ga je naar huis met je eigen handbeletterde kunstwerk en met een hoofd vol ideeën en technieken om zelf aan de slag te gaan!

Bold Statements biedt verschillende handlettering workshops aan voor groepen tot 15 deelnemers. Meld je snel aan voor een workshop in mijn agenda of informeer naar de mogelijkheden om zelf een – evt. besloten – workshop op maat te organiseren.

Wil je je opgeven voor een workshop, voor de mailinglijst of gewoon meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@boldstatements.nl of volg @boldstatements.nl op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

Agenda

Zaterdag 13 mei: workshops Casual Lettering

Het Mega Workshop Event kan dit jaar eindelijk weer doorgaan en ik geef er ook twee workshops Casual Lettering. Met de tips en trucs uit deze workshop leer je als een echte ‘sign painter’ letters schilderen met kwast en verf in het ‘casual’ handschrift. Boek je tickets voor mijn workshop hier en steun het Prinses Maxima Centrum voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.
Houd mijn stories op Facebook en Instagram in de gaten voor de laatste updates.

Samen een workshop organiseren?

Wil je zelf een workshop organiseren? Stuur dan een mail naar info@boldstatements.nl en informeer naar de mogelijkheden.