WORKSHOPS & DEMOS

Handlettering workshops

For more information about my workshops contact me via info@boldstatements.nl or follow @boldstatements.nl on Facebook and Instagram to stay up to date!

Handlettering maakt van iets simpels als schrijven kunst. Met de tips en trucs uit mijn workshops, wat geduld en een beetje oefenen kan iedereen het leren. 

Tekenvaardigheid, ervaring met kalligrafie of zelfs een mooi handschrift zijn niet vereist. Een leuke middag of avond en een mooi resultaat zijn in ieder geval gegarandeerd. Na afloop ga je naar huis met je eigen handbeletterde kunstwerk en met een hoofd vol ideeën en technieken om zelf aan de slag te gaan!

Bold Statements biedt verschillende handlettering workshops aan voor groepen tot 15 deelnemers. Meld je snel aan voor een workshop in mijn agenda of informeer naar de mogelijkheden om zelf een – evt. besloten – workshop te organiseren.

In elke workshop probeer ik de deelnemers iets nieuws te leren op gebied van typografie, materiaal en techniek. Zo is er een workshop waarbij ik de basis van handlettering uitleg aan de hand van 16 verschillende lettertypes met elk een eigen ‘special effect’. In een andere workshop geven de deelnemers eigen krijtbord vorm en leg ik de nadruk op layout en illustratie. Ik geef ook workshops brushlettering.

Workshops op maat

Ik organiseer regelmatig zelf workshops in verschillende hoeken van het land, maar workshops op maat zijn ook mogelijk. Wil je je opgeven voor een workshop, voor de mailinglijst of gewoon meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@boldstatements.nl of volg @boldstatements.nl op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

Agenda

Zondag 5 juni – Miniworkshops op het GNR Schaapsscheerdersfeest op de  Blaricummerheide bij Blaricum

Mini workshops Naambord branden, verschillende tijden: 10-11, 11-12, 13-14 & 14-15u. Voor meer informatie en inschrijven, zie de webshop.


Samen een workshop organiseren?

Wil je zelf een workshop organiseren? Stuur dan een mail naar info@boldstatements.nl en informeer naar de mogelijkheden.